nlc.hu
Család

21 óráig térdelt exbarátnője munkahelye előtt, hogy visszafogadja

21 órán át térdelt volt szerelme munkahelye előtt egy férfi, hogy bocsánatot kérjen

Nem volt jobb ötlete a szerelmi bánáttól szenvedő srácnak.
bocsánatkérés

A kínai férfi március 28-án érkezett egykori barátnője munkahelye elé, és 13 óra magasságában térdre ereszkedett. Nem tágított onnan másnap reggel 10-ig, annak ellenére, hogy az időjárás sem volt hozzá kegyes: hideg szél fújt és esett az eső, mégis kitartott.

Az egyre kíváncsibb járókelők sem térítették el a szándékától: továbbra is ott térdelt, egy csokor vörös rózsa társaságában. Látva elszántságát, egyre többen gyűltek köré, végül egész nagy tömeg alakult ki a közelében.

Semmi szükség arra, hogy itt fagyoskodj, a barátnőd nem vesz rólad tudomást” – bökte oda neki az egyik arra járó. Egy másik annyira megsajnálta, hogy értesítette a rendőrséget és arra kérte az egyenruhásokat, hogy vigyék el szegényt, de nem jártak sikerrel, hiszen semmi törvénytelent nem követett el a bocsánatért esedező férfi. 

Pár órával később aztán mégis feladta a küzdelmet, csak a virágcsokrot hagyta maga után, valószínűleg az egyre zordabb hideg miatt döntött a távozás mellett. 

A közösségi oldalakra felkerült videóhoz valaki ezt fűzte hozzá: „Miért kell így megalázkodni? Lépj túl rajta!”, míg egy másik ennél is jobban odapörkölt: „Ezt a videót látva meg is értem, hogy a barátnőd elhagyott!” 

Forrás: Via, Fotó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top