nlc.hu
Család

Egy idegen segített a kisfiúnak, aki az összes pénzét elveszítette

Megható történet: az összes szülinapi pénzét elvesztette a kisfiú, egy idegen segített neki

Egy kisfiú éppen a szülinapjára kapott zsebpénzéből szeretett volna ajándékot venni magának, amikor az összeset elveszítette egy bevásárlóközpontban. Szerencsére egy jószívű idegen segített rajta.
Egy kisfiú éppen egy helikopterrel játszik a szobában

Preston éppen a negyedik születésnapját ünnepelte, így édesanyjától kapott 15 fontot, azaz körülbelül 6500 forintot és elvitte egy helyi szupermarketbe, hogy kisfia kiválaszthassa magának az ajándékot – írta meg a Mirror

A kisfiú egy helikoptert választott magának, azonban csak a pénztárnál vette észre, hogy elvesztette a pénzét. Miután észlelték, hogy Preston összes szülinapi pénze eltűnt, körbejárták az egész boltot, de már nem találták meg, így a kisfiú könnyes szemmel nyugtázta, hogy búcsút mondhat a játéknak.

Preston végignézte, ahogy az eladó pénz hiányában elveszi tőle a játékot és visszateszi a polcra, azonban ekkor egy nő megkérdezte a kisfiút, hogy mi a baj. A fiú elmesélte a történetet és ekkor nem várt fordulat következett. A jószívű idegen egy 20 fontos bankjegyet nyújtott át a fiúnak és azt mondta: „Menj a repülődért”

Az édesanya annyira meghatódott, hogy majdnem elsírta magát, a kis Preston pedig egy öleléssel köszönte meg a nő kedvességét. 

Később az anyuka felkereste a jótevőt, Donnát, aki Facebookon is megosztotta a történetet és elmesélte, hogy legnagyobb jutalma egy születésnapos fiú ölelése volt. Nem sokkal később a két nő felvette egymással a kapcsolatot és az édesanya felajánlotta, hogy hálája jeléül egy képeslapot is küldenek a nőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top