nlc.hu
Család

Kocsis Korinna mesélt életéről

„Fantasztikus érzés az anyaság” – Kocsis Korinna számára stresszes volt az elmúlt év, de köszöni, jól van

A szépségkirálynő még kiállításokra is magával viszi egyéves gyermekét.

Még egyéves sem volt a kisfia, amikor a szépségkirálynő bejelentette, férjével külön utakon folytatják. A Fókusznak adott interjújában elmondta, az édesanyja és családjának többi tagja sokat segít neki, így volt lehetősége arra is, hogy egy pár napra elutazzon a barátnőivel, rájuk tudta bízni a kisfiát, de gyermekével is volt már nyaralni.

Kocsis Korinna

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Az utazás mellett nagy szenvedélye még a művészet, és kiderült az is, hogy hobbi szinten maga is fest, a kiállításokra pedig sokszor magával viszi gyermekét is. Ahogyan akkor is vele van a kisfia, amikor görkorcsolyázni indul. Kocsis Korinna elárulta egy amerikai anyukánál látta, hogy nem gyalogolva vagy futva tolta a babakocsit, hanem maga is kereken gurulva, és innen jött az ötlet, hogy ő is kipróbálja ezt a mozgásformát. 

Kisfia egyébként – az éjszakákat – leszámítva – nagyon jó baba.  „Fantasztikus érzés az anyaság. Nem hiszem, hogy erre igazán fel lehet készülni bárkinek is. Tényleg nincs ennél jobb dolog”  – nyilatkozta a Fókusznak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top