nlc.hu
Család

Guinness rekordot döntött egy gigászi esküvő Indiában

Guinness rekordot döntött egy gigászi esküvő Indiában – videó

Az indiai Baranban gigászi esküvő tartottak.
Hatalmas esküvő Indiában.

Nem semmi, 2143 szerelmes pár 6 óra alatt tett esküt egymásnak, ezzel két világrekordot is megdöntöttek a hatalmas eseményen.

A Shri Mahaveer Goshala Kalyan Sansthan alapítvány szervezte a tömeges esküvőt, amelyen hindu és muszlim házasságkötés is történt.

Az esemény kevesebb mint 6 órán át tartott, és ezzel megdöntötte a Guinness-rekordot a 12 óra alatt és a 24 óra alatt megházasodott legtöbb pár tekintetében.

Mindenki áldást kapott a hivatalos személyektől, köztük Ashok Gehlot, Rajasthan állam főminiszterétől és Pramod Jain Bhaya kabinetminisztertől.

A friss házasoknak ajándékokat is adtak, többek között ékszereket, matracot ágyneművel, konyhai eszközöket, televíziót és hűtőszekrényt.

A tisztviselők elmondták, hogy az esemény célja az volt, hogy segítsenek a hátrányos helyzetű pároknak összeházasodni és a közös életet kezdeni.

Tudtad?

India szövetségi államában, Bihárban már lassan 700 éve, minden évben megrendezésre kerül a vőlegénypiac. Egy hely, ahova a nők és családjaik azért mehetnek, hogy férjet vásároljanak. Évente több ezer férfi sorakozik Madhubáni kerület piacán, hogy kiválasztásra kerüljenek. 

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top