nlc.hu
Család

Karmolásokkal volt tele egy tízhónapos kisfiú arca egy bőlcsödei nap után

Borzasztó látvány fogadta az anyukát, 10 hónapos kisfia arca tele volt csúnya karmolásokkal – videó

Szerencsére a gyermeknek nem esett komolyabb baja, de így is óriási megrázkódtatás volt ez a családnak.

Sírva fakadtak a szülők, amikor elmentek a kisfiukért, aki napközben egy gyermekfelügyelettel foglalkozó intézményben volt, és meglátták, hogy tíz hónapos gyermekük arcát mindenhol karmolások borítják. A személyzet azt állította, hogy egy másik gyermek okozta a sérüléseit pelenkacsere közben.

„Nem tudtuk elhinni, hogy ilyen szörnyű dolog történt a fiunkkal. Azt állítják, hogy véletlen baleset volt, de mi nem fogadjuk el ezt a magyarázatot” – nyilatkozta az édesanya, aki a gyermeket azonnal elvitte a kórházba. Itt szerencsére kiderült, hogy nem esett komolyabb baja, de az őt ellátó egészségügyi dolgozók is alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a kicsi Noah sérüléseit. 

A melbourne-i intézmény azóta küldött egy bocsánatkérő levelet a családnak, ők azonban ezzel nem elégednek meg, kártérítést szeretnének kapni a történtek miatt. Az ügyről azóta az illetékes minisztérium is értesült, és azt a tájékoztatást adták, hogy szigorítanak majd a szabályozáson. 

A kisfiú sérüléséiről készült videó azóta bejárta az internetet, és mindenkiből nagy megdöbbenést váltott ki, a többség szerint a személyzet hibázott, és úgy vélik, ha lett volna még egy ember a kicsikkel, akkor valószínűleg el lehetett volna kerülni azt, hogy Noah arca tele legyen karmolásokkal.  

 

Karmolások egy kisbab arcán

Fotó: 7NEWS Brisbane/Youtube

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top