nlc.hu
Család

680 ezerből kihozta a kerti esküvőt a menyasszony

680 ezerből kihozta a kerti esküvőt a spórolós menyasszony

Az amerikai nő jócskán lefaragott az esküvői költségekből, szerinte a rongyrázás helyett sokkal fontosabb, hogy összeházasodik a szerelmével.
Amber Dupree olcsó esküvője a kertben

Kevesebb mint 2000 dollárból, vagyis nem egészen 680 ezer forintból kihozta az esküvőjét egy amerikai nő, a netezők pedig elismerően beszéltek a költséghatékony lagziról.

A floridai Amber Dupress a saját kertjükben tartotta meg a meghitt szertartást, amelyről a TikTok-on osztott meg egy videót. Csipkés menyasszonyi ruhában, kezében fehér virágcsokrot tartva lépett ki a hátsó kertben lévő pázsitra, elsétált az első sorig, ott megállt, hogy megsimogassa a fiát, végül odalépett szerelme mellé, aki már várta az egyszerűen feldíszített helyszínen.

„2000 dollárnál kevesebből rendezel esküvőt, mert neked csak az számít, hogy a összeházasodsz a legjobb barátoddal” – írta a nő a videóhoz. Elárulta azt is, hogy a ruháját az Amazon Fashiontől rendelte, és kevesebb mint 100 dollárba (34 ezer forint) került.

Miközben a kommentelők nagy része elismerően írt a költséghatékony lagziról, olyan is akadt, aki a videó láttán kezdte megbánni, hogy a saját esküvőjére egy vagyont költött. „Kezdem azt hinni, hogy ez a helyes út, miután 30 ezer kanadai dollárt [7,7 millió forint] dobtunk ki az esküvőnkre. Gratulálok!”

Mások megosztották, ők milyen kevés pénzből hozták ki a házasságkötést. Volt aki 2500 dollárból (850 ezer forint) oldotta meg egy parkban, a megspórolt pénzt pedig a házuk megvásárlásához használták fel. Egy másik hozzászóló szerint megszokottá kell tenni a kisebb, megfizethető esküvőket is. Az övéké 1500 dollár (510 ezer forint) volt, és utazásra költötték a megmaradt összeget.

Bár Amber esküvője is a megszokott költségek töredékébe került, egy kaliforniai pár jócskán túltett rajta: csupán 170 ezer forintból szervezték meg az álomesküvőt. Ha te is szeretnél kevesebb költeni a nagy napra, egy korábbi cikkben összegyűjtöttük, hogyan lehet spórolni az esküvőn. 

(Daily Star)

(Kiemelt kép: TikTok/amber.dupree)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top