nlc.hu
Család

Ennyibe került egy Star Wars témájú esküvő

9 millió forintot költöttek a Star Wars tematikájú esküvőjükre

Egy pár 9 millió forintot költött arra, hogy megvalósítsák a Star Wars tematikájú esküvőjüket. Minden apró részletre gondosan ügyeltek, még rohamosztagosokat is hívtak, hogy szórakoztassák a vendégeket.

A 38 éves Edward és Kate Coates a sci-fi franchise-nak, vagyis a Star Warsnak köszönhetően ismerkedtek meg, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a filmnek megfelelő tematikájú esküvőt fognak szervezni. 

A pár minden apró részletet gondosan megtervezett. Kate egy R2-D2 Heelys cipőt viselt a nagy napon, a csokorba pedig egy Leia hercegnős figurát helyeztek. Az eseményt csak tetőzte, hogy minden vendég egy ajándék fénykardot is kapott. 

A pár még két rohamosztagos katonát is bérelt 500 font, azaz körülbelül 220 ezer forint értékben azért, hogy szórakoztassák a vendégeket. Az esküvő összesen 20 000 fontba, vagyis 9 millió forintba került. 

A Star Wars nagy szerepet játszott abban, hogy összejöttünk, ezért úgy gondoltuk, hogy valamilyen módon beépítjük az esküvőnkbe

– nyilatkozta az újdonsült feleség a The Sunnak.

A torta részleteit is alaposan megtervezték, így díszítésként az ifjú párt Han és Leia karaktereként jelenítették meg.

A pár esküvőjén még a torta is Star Wars témát kapott

A pár esküvőjén még a torta is Star Wars-témát kapott (Fotó: Facebook/Personal Ice Ltd.)

A házaspár azt is elmondta, hogy erősen gondolkoznak azon, hogy egy napon majd magukra tetováltatják a két főszereplőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top