Ivancsics Ilona bevallotta, hol hibázott élete során

nlc | 2023. Július 08.
Ivancsics Ilona, a Szomszédok egykori Jutkája volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásának legutóbbi vendége, ahol őszintén mesélt magánéletéről.

Ivancsics Ilona őszintén mesélt magánéletéről, és az elmúlt időszak megpróbáltatásairól Palikék Világa by Manna műsorban.

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

„15 évig volt egy magánszínházam, ami a nevemet viselte. Működik ma is, de abban a formájában, amiben volt, az megszűnt. Most estem túl azon, hogy megváltam a díszlettől, jelmeztől, kelléktől, ez volt az utolsó elengedése az előadásaimnak. A magánéletemben is változások történtek, mi a párommal ketten vittük ezt a színházat. Ő volt a motorja, én voltam a művészeti vezetője. A kettőnk gyereke volt, aztán mivel véget ért a kapcsolatunk, én már egyedül nem tudtam folytatni ezt a színházat” – mondta a színésznő, akinek egy fia van, Bence, akivel jó kapcsolatot ápol, de azt mondja, lehet, egy dologban hibázott: azzal, hogy egy kamasz gyerek mellé egy férfit hozott a házhoz, ezzel egy rivalizálást kialakítva. „Talán nem volt helyes. Az is lehet, hogy nem is kérdeztem meg Bencét. Kényes kérdés. Meg kellett volna” – mondta.

Exit mobile version