nlc.hu
Család
Egy brit férfi sok pénzt keresett barátnője felesleges ruháival

Eladta vásárlásmániás barátnője holmijait, jó kis pénzt keresett vele

Sokat kellett járnia a postára, de úgy tűnik, hogy megérte.

Annak, aki szeretne megszabadulni felesleges vagy megunt ruháitól, annak erre manapság már rengeteg lehetősége van, külön oldalak is vannak, ahol csak használt vagy éppen soha nem használt holmikon lehet túladni. Sok kicsi pedig sokra megy, jól bizonyítja ezt annak a férfinak a példája, aki az egyik ilyen online piactérre töltötte fel barátnője azon cuccait, amiket soha nem hordott, és rövid időn belül 300 fontot, azaz bő 130 ezer forintot keresett így. 

Stacey Whyte szívesen vásárol, de nem mindent vesz fel, amire lecsapott, állítólag volt, amikor több mint 200 olyan ruhadarabja és kiegészítője volt, amit nem viselt. Barátja, a negyvenhárom éves, Paul Young pedig megunta, hogy egyre nőnek otthon a ruhahegyek. Ugyan több órájába telt, de minden egyes felesleges darabot lefotózott és feltöltött az oldalra, ahol túl akart adni azokon. 

Egy nő és egy féri ruhákat és kiegészítőket dobozol

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pexels)

Egyik napról a másikra pedig felfigyeltek az ajánlatokra a vevők, volt, aki több darabot is vett egyszerre, Paul Young pedig naponta járhatott a postára. A férfi elmondta, eredetileg az volt a terv, hogy eladományozzák a sok holmit, de valaki felhívta a figyelmüket arra, hogy van egy oldal, ahol pénzért adhatják el azokat. Így lettek három hét alatt 300 fonttal gazdagabbak. 

(via Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top