nlc.hu
Család

Béres Alexandra a házasságáról

Béres Alexandra a hosszú házasság titkáról: „Nem szoktunk veszekedni, de elmondjuk a véleményünket”

Alexandra kislány korában eldöntötte, ő sosem szeretne majd elválni.

Béres Alexandra azon kevesek közé tartozik, aki elmondhatja, 25 éve él boldog és kiegyensúlyozott házasságban. Két évvel ezelőtt az nlc-nek arról mesélt, férjével, Krisztiánnal már az első pillanatban tudták, hogy egymásnak lettek teremtve, és ezt ma sem gondolják másként. 

Béres Alexandra

Béres Alexandra (Palikék világa című műsorban)

A sportoló most Palik László vendége volt a Három igazság című műsorban, ahol elárulta, számukra mi a hosszú házasság titka. 

„A titkunk elég egyszerű. Az alapszeretet fontos, és hogy milyen mintákat hozunk otthonról. Ez az én esetemben nem egyszerű, mert 14 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Az alapszeretetet viszont megkaptam tőlük – mesélte Alexandra, akit bár megviselt szülei válása, ők mindig is arra törekedtek, hogy ugyanolyan szeretetben neveljék lányukat továbbra is. – Én akkor kimondtam magamnak, és most 47 évesen azt kell, hogy mondjam, hogy ez tök butaság, hogy ezt akkor kimondtam, de a mai napig így gondolom: én nem szeretnék elválni! Én szeretnék egy biztos hátteret. Persze, tudom, hogy ez sokszor nem rajtunk múlik…”

Habár Palik László nem értett egyet azzal a kijelentéssel, hogy a válás nem a két félen múlik, vendége azzal folytatta tovább, ő és férje még csak hangosan veszekedni sem szoktak, ez pedig vicces szituációkat szül lányaik előtt. 

„Szoktunk veszekedni, de nem emeljük fel a hangunkat, csak mondjuk, mondjuk. Mókás, mert amikor szócsatázunk, akkor úgy jönnek be a lányok a konyhába, hogy: ugye nem váltok el? Egyszer ha fognak hallani egy igazi veszekedést, teljes meglepődésben ott fognak állni sokkolódva, hogy ilyen is van a világban! Nem szoktunk veszekedni, de elmondjuk a véleményünket. Szerintem oké, ha két embernek nem mindig ugyanaz a véleménye: akkor növények lennénk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top