nlc.hu
Család

Adam Sandler kedves gesztusa Jennifer Aniston felé

Jó barátok: Adam Sandler és a felesége minden anyák napján felköszönti Jennifer Anistont

A gyermekvállalás olyan téma, amiről kellő érzékenységgel, tapintattal kell beszélni, a hírességeknek azonban ez nem nagyon adatik meg. Jennifer Aniston személye kapcsán is sokszor felmerült, hogy mikor lesz végre édesanya, és hogyha éppen olyan ruhában volt, amiben picit gömbölyebb volt a hasa, mindenki találgatni kezdett, vajon várandós-e vagy sem.

A színésznő 2022-ben az Allure magazinnak mesélt arról, milyen küzdelmet folytatott hosszú éveken át azért, hogy édesanya lehessen. Mint elmondta, a harmincas és negyvenes éveiben nagyon sok mindent megtett azért, hogy gyermeke szülessen, mesterséges megtermékenyítéssel is próbálkozott, még olyan teákat is ivott, amikről azt állították, hogy fokozzák a termékenységet. Sajnos neki nem adatott meg, hogy édesanya lehessen, de mostanra eljutott arra a pontra, hogy ezt elfogadja.

Adam Sandler és Jennifer Aniston

(Fotó: David Livingston/Getty Images)

Miután elárulta, hogy min ment keresztül, nagyon sokan vették a védelmükbe, volt, aki szerint sokan tartoznak neki egy bocsánatkéréssel. Szerencsére mindig voltak mellette olyan barátok, ismerősök, akikre támaszkodhatott, akikben megbízhatott. Még a húszas éveiben járt, amikor összebarátkozott Adam Sandlerrel, és a két sztár azóta is nagyon jóban van, nemcsak munkakapcsolat köti őket össze. Sandler és felesége, Jackie pedig minden évben egy virágcsokrot küld anyák napjára Anistonnak, miután megtudták, hogyan küzdött azért, hogy gyermeke születhessen. Erről a színésznő a Wall Street Journalnak adott interjújában beszélt.

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top