nlc.hu
Család

Lakhatatlanná vált a megvakított kemecsei anya háza

Újabb csapás érte a megvakított kemecsei anyát

A viharok úgy megtépázták Gabriella házát, hogy a tető beázik, és az épület gyakorlatilag lakhatatlanná vált.
A megvakított kemecsei anya, Gabriella és testvére, Róbert

Nehéz helyzetbe került a volt párja által megvakított kemecsei édesanya: az utóbbi hetekben tomboló viharok annyira megrongálták a házát, hogy az ő és a nagycsoportos óvodás kislánya lakhatása is veszélybe került – írja a Bors.

A lapnak a nő testvére, Róbert számolt be a pusztításról. Mint mondta, miután Gabriella elveszítette a szeme világát, húgának ajándékozta a korábbi házát. Az épület azonban régi típusú, amit a heves vihar nagyon megtépázott, és akár egy következő nagyobb esőzés is lakhatatlanná teheti. Már most is beázik az 50 éves ház, a cserepeket pedig balesetveszélyes helyretenni, mert a tető beszakadhat.

Felkértek egy ácsot, aki szerint 1,5 millióba kerülne a tető felújítása. A család ezért most gyűjtést indított, hogy helyrehozhassák a rossz állapotban lévő házat. Gabriella és kislánya átmenetileg minden este Róbertéknél alszanak.

Gy. Attila, Gabriella támadója jelenleg is letartóztatásban van. Első fokon már börtönbüntetésre ítélték, ám a nő megverését és megvakítását emberölés kísérleteként értékelték, és mint visszaesőre az ügyész a tényleges életfogytiglant kért. A tárgyalássorozat ősszel folytatódik.

(Kiemelt kép: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top