nlc.hu
Család

Felébresztették a börgöndi repülőnapon megégett kislányt

Börgöndi tragédia: felébresztették a megégett kislányt

A repülőnapon súlyosan megsérült kilenc éves kislány már önállóan lélegzik.

A börgöndi repülőnapon lezuhant repülőgép pilótája és a kisebbik fia életét vesztette a balesetben, egy család pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor az autójuk mellett becsapódott a sportrepülő.

A hirtelen felcsapó lángok elől esélye sem volt elmenekülni a Karádon élő házaspárnak és két gyermeküknek. Fiukat már hazaengedték a kórházból, mert állítólag az apja saját testével védte őt, ezért csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A kislány és a szülei azonban jelenleg is borzalmas fájdalmakkal, égési sérülésekkel küzdenek.

Helyszínelõk a börgöndi repülõtérnél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülõgép 2023. szeptember 10-én

Helyszínelők a börgöndi repülőtérnél, Székesfehérvár közelében, ahol lezuhant egy Trojan típusú kisrepülőgép 2023. szeptember 10-én (fotó: MTI/Lakatos Péter)

A Bors most biztató fejleményekről számolt be: az édesapa csütörtökön felébredt, és már tudja, mi történt velük. Kilencéves kislányát megműtötték, és miután állapota stabil volt, szintén felébresztették. A gyerek már önállóan lélegzik.

A családot mindenki jól ismeri a falujukban, egy emberként szorítanak a felgyógyulásukért, a község polgármestere pedig gyűjtést szervezett a család javára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top