nlc.hu
Család

Vilmos luxemburgi trónörökös fiai

Ők most Európa legcukibb hercegei – Vilmos luxemburgi trónörökös fiai

Már öt hónaposan hivatalos eseményen vettek részt, és az emberek imádják őket. Ismerd meg Károly herceget és öccsét, François herceget.
Stephanie hercegné és François herceg

Henrik, luxemburgi nagyherceg legidősebb fia, a trónörökös Vilmos immár két kisfiú édesapja. Felesége Stephanie hercegné, számos kezelésen átesett, hogy édesanya lehessen. Hatalmas volt hát a házaspár öröme, amikor a nő 2019-ben első gyermekével lett várandós. A kisfiú születése után a Károly nevet kapta, és mivel a Covid alatt – pontosabban 2020. májusában  – született, sokáig csak videóhíváson keresztül láthatták a nagyszülei.

Vilmos és Stephanie kisfia alig volt 5 hónapos, amikor szülei elvitték egy park felavatására, és bár még csak 3,5 éves, rendszeresen részt vesz különböző eseményeken. Gyakran elviszik szülei idősek otthonában, ahol vidáman barátkozik lakókkal.

A házaspár boldogsága megduplázódott, amikor 2023-ban Stephanie ismét életet adott egy kisfiúnak. Ő a François (magyar megfelelője a Ferenc) nevet kapta. 

François márciusban született és héthónapos, idén szeptemberben édesanyja karjaiban látogatott el egy kiállításra, ahol nem sírt, sokkal inkább boldogan mosolygott a vendégekre.

Nézd meg galériánkat a családról!

Vilmos luxemburgi trónörökös, Károly herceg, François herceg és Stephanie hercegné
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top