nlc.hu
TV-sztárok

Vilmos luxemburgi trónörökös fia

Vilmos luxemburgi trónörökös 5 hónapos vigyori fia letarolta az őszt

A luxemburgi trónörökös fia májusban született meg, de kisfiú máris belopta magát az emberek szívébe. Nem is csoda, hiszen Károlyt szinte mindenhová magukkal viszik a szülei, és ő vagy szundizik, vagy vigyorog. Nagyon cuki!

Hatalmas volt a boldogság májusban, amikor megszületett Vilmos, luxemburgi trónörökös és Stephanie hercegné első gyermeke. „Egy gyermek születése mindig a remény üzenete. Egy áldás. Éppen ezért vagyunk annyira boldogok, hogy mindenkivel megoszthatjuk ezt a csodás hírt”– mondta akkor a büszke apuka, akinek kisfia a Károly nevet kapta. Akkor a közleményben a boldog szülők azt írták: alig várják, hogy Károlyt bemutathassák Luxemburg népének.

A gyermek, aki apja után a második a trónöröklési sorban, a koronavírus-járvány miatt először csak Skype-on találkozott a nagyszüleivel. Azóta már a távolságtartással, és a maszk használattal a főszerepben megtartották a keresztelőjét, ahol számos családtag ott volt. 

Károly luxemburgi herceg keresztelője
Megnézem
Összes kép (5)

Ám ez még nem minden. Az öt hónapos, mosolygós fiúcska, aki rengeteget nőtt június óta valamennyi őszi rendezvényre elkíséri szüleit, és kétségtelenül elrabolja az emberek szívét. Ott volt például, amikor a tiszteletére egy fát ültettek.

Károly luxemburgi herceg

Vilmos, Károly és Stefánia (Fotó: Grand Ducal Court / Sophie Margue)

Bár,a nagy felhajtás csak néhány percig kötötte le, aztán békésen szundizott apukája karjában.

Károly luxemburgi herceg apukájával

Károly luxemburgi herceg apukája karjában (Fotó: Grand Ducal Court / Sophie Margue)

Aztán október elején egy rózsakertbe látogatott el szüleivel, ahol egy virágot neveztek el róla.  1891 óta él a hagyomány, hogy a luxemburgi uralkodói család tagjairól elneveznek egy-egy rózsát. 

Károly luxemburgi herceg
Megnézem
Összes kép (3)

A fiúcska ott volt szülei mellett akkor is, amikor október 8-án először adtak interjút családként az RTL-nek. Vilmos és felesége abból az alkalomból fogadták a tévéstábot, hogy Vilmos édesapja Henrik, idén 20 éve birtokolja a luxemburgi nagyherceg címet. „Károly születése nagyon érzelmes, és a járvány miatt nagyon stresszes időszakra is esett. De amint megérkezett közénk, semmi nem számított, csak ő. Az első pár hónap nem volt könnyű, különösen az éjszakák. Az életünk sokat változott, most már soha nem unatkozunk” – mondta Vilmos és felesége az interjúban. Károly nagyon vicces gyermek, sokat nevet és keveset hisztizik. 

Vilmos luxemburgi herceg családja

Vilmos luxemburgi herceg családja (fotó: RTL)

Kékvérű cukiságok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top