nlc.hu
Család

Fizetős gyermekfelügyelet egy oroszlányi bölcsiben

Jön a fizetős gyermekfelügyelet egy oroszlányi bölcsődében

Azoknak a gyerekeknek szól a szolgáltatás, akiket nem írattak be bölcsődébe.

Időszakos gyermekfelügyeletet kínál az 1-4 éves gyerekek szüleinek az oroszlányi bölcsőde – írja a kemma.hu. Pontosabban azoknak, akik nem íratták be gyermeküket az intézménybe, csak alkalmanként lenne szükségük a felügyeletre.

óvodás, bölcsődés gyerek

Mosolyoghatnak az oroszlányi bölcsődéskorúak (Fotó: Pexels.com)

Az oroszlányi képviselőtestület döntését az alapozta meg, hogy a nemrégiben befejezett bővítéssel a férőhelyek száma 156-ról 192-re emelkedett, amely lehetővé teszi a beiratkozás nélküli gyermekfelügyeleti rendszer bevezetését, amely során a szülői igények függvényében alakítható a gyermek elhelyezése.

Októbertől él a rendszer, bárki viheti a gyermekét, viszont a beszoktatási eljárást végig kell csinálni.

Lévén, hogy az intézménynek ebből a tevékenységből nem származik haszna, a „piaci ár alatt”, – tehát egy átlagos, szakképesített bébiszitter fizetési igényéhez képest igen kedvező áron -, óránkénti 1150 forintért vehető igénybe a szolgáltatás. Ezen felül az étkezési díj befizetésével, a napszaktól függően kell számolni (reggeli: 197 forint, tízórai: 95 forint, ebéd: 489 forint, uzsonna: 197 forint – írja Oroszlány város honlapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top