nlc.hu
Család

A 65 éves fitnesznagyi fiatalos külseje

„Összetévesztenek az unokámmal az edzőteremben” – évtizedeket letagadhat a korából a 65 éves fitnesz-nagyi

Elárulta, mi a fiatalos külseje titka.
Lesley Maxwell

A Melbourne-ben élő Lesley Maxwell semmit sem szeret jobban, mint edzeni – különösen, ha a családjával teheti ezt. A 65 éves szuperfitt, ausztrál nő gyakran összeöltözik az edzőterembe a lányával és az unokájával. A koránál évtizedekkel fiatalabbnak kinéző személyi edző annyira hasonlít a lányára, Vanesszára és a 22 éves unokájára, Tiára, hogy szinte testvéreknek lehet őket nézni. Méretben sincs különbség köztük, így rendszeresen osztoznak az edzőruhákon.

Amikor a három generáció együtt ugrik le az edzőterembe, nem túlzás: minden szem rájuk szegeződik. A fitt-nagyi azt mondja, szinte sokkot kapnak az emberek, amikor kiderül róla, hogy már unokája van. „Azt hiszem, kicsit szokatlan, hogy egy nagymama súlyzós edzéseket végez az edzőteremben” – jegyzi meg Lesley, aki kimondottan „öregedésgátló” módszernek nevezi a súlyzózást, mondván erősíti a csontokat és az izomzatot.

Lesley az unokájával, Tiával:

Általában négy súlyzós edzést végzek hetente, ráadásul mivel személyi edző is vagyok és szinte minden nap az edzőteremben vagyok, gyakran cipelem a súlyokat és gyakorlati bemutatót is tartok” – meséli Lesley, aki elárulta, hogy az emberek mindig meglepődnek, amikor megtudják, hogy Vanesszával és Tiával ugyanannak a családnak három különböző generációját képviselik. “Mindig nagyon jól érezzük magunkat együtt, nevetünk és edzünk. Hálás vagyok, hogy ilyen kedves családom van. A legtöbb edzőruhám az unokám gardróbjából való” – árulta el.

Egyébként Tia is a fitneszszerető édesanyja és nagymamája nyomdokába lépett: a közösségi médiában nagyon népszerű fitneszinfluenszerré vált.

(via)

Kiemelt fotó forrása: @tiachristofi  / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top