nlc.hu
Család

Ékszerbe kerültek az elhunyt fia emlékei

„Így ketten együtt örökre eggyé váltak!” – különleges ékszerekben viseli magán az autóbalesetben elhunyt fiát Anna

Tragikus körülmények között vesztette el Attilát.
gyász

A rendőrnek készülő Mázló Attila idén január elején vesztette életét Debrecen belvárosában, amikor egy szemből érkező luxuskocsi – amit egy 19  éves fiú vezetett – letarolta. Szeretett fiuk értelmetlen halála teljesen összeroppantotta a családot. A gyászoló édesanya szenvedése valószínűleg már soha nem enyhül, ám Attila emlékét immár két különleges ékszer formájában viseli magán – írja a Blikk.

„A medálon lévő fa törzse a hajszálaiból, a lombkoronája pedig az autójának festékéből készült el, amit a roncsról kapartam le. A hamvainak egy részét pedig egy gyűrűben helyezték el nekem. (…) Így már nem csak jelképesen van velem a fiam” – mesélte megtörten a bulvárlapnak Agócs Anna.

Töreki Kitti 3 éve kezdett emlékőrzéssel foglalkozni. „Amikor az édesanyja megkeresett és elmondta, hogy gyermeke januárban egy közlekedési balesetben vétlenül elhunyt, nem gondoltam, hogy lelkileg talán az egyik legmegterhelőbb feladatot kapom” – vallotta be. „Így ketten együtt örökre eggyé váltak!” – mondta szívszaggatóan az elkészült emlékékszerekről. 

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top