nlc.hu
Család

Öltözés közben meghalt a 33 éves Nikolett

Öltözködés közben, otthonában érte halálos baleset a 33 éves Nikolettet

Ki akarta kapcsolni a két kezével hátul a melltartóját, de elveszítette az egyensúlyát.
Gyertya lángja a sötétben

A Tolna vármegyei Tengelicen élő Kiss Istvánné fogyatékkal élő fiatalokat nevel. Mint arról beszámoltunk, egyik örökbefogadott fia, 23 éves, Down-szindrómás Krisztián egy orvosi hiba miatt meghalt a kórházban. Pépes étel helyett darabosat adtak neki, és a nyelési problémával küszködő fiatal megfulladt. A 2020-as eset ügyében nemrégiben tartottak tárgyalást.

Az édesanya összesen kilenc fogyatékossággal élő gyermeket vett magához, a saját, vér szerinti öt gyereke pedig már kirepült a házból. A Blikk most arról ír, hogy tavaly az asszony teljesen egészséges lánya, Nikolett is meghalt egy fatális balesetben.

Öltözködés közben ráesett az ágykeretre, amitől gégeporctörést szenvedett és azonnali oxigénhiányos agyhalál következett be nála

– mondta a nő lapnak.

„Niki az egyik lábáról már lehúzta a nadrágot, a másikról pedig éppen le akarta rúgni – idézte fel a végzetes eseménysort az édesanya. – A fél lábán állt, miközben ki akarta kapcsolni a két kezével hátul a melltartóját. Közben elveszítette az egyensúlyát, így esett rá a franciaágy fenyőkeretére. A kezével nem tudott tompítani, a nyakát ütötte be, gégéje kitámasztás nélkül esett neki. Amikor a tűzoltók rátaláltak, a melltartóban volt hátul a két keze.”

Nikolett csupán 33 éves volt. Tíz évet élt Németországban, a baleset előtt nem sokkal költözött végleg haza. Fogászként dolgozott, megtalálta álmai otthonát, de beköltözése után már egy hónapot sem tölthetett ott…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top