nlc.hu
Család

Ismeretlentől kapott ajándékot a szántódi Aldiban

„Nem tudom, hogy ki volt az a jó szívű ember” – Valaki bearanyozta egy nő napját a szántódi Aldiban

A nő a Facebookon mondott köszönetet az ismeretlen jótevőnek, aki karácsony előtt lepte meg.
Kosár egy boltban vásároló nő kezében

Karácsonykor jobban odafigyelünk egymásra, de sajnos ritkán fordul elő olyan megható dolog, mint amire egy balatoni Aldiban került sor.

A Bors szúrta ki a Siófoki élet nyilvános Facebook-csoportjában megjelent bejegyzést, amelyben egy nő számolt be arról, micsoda meglepetésben volt része most csütörtökön.

Már éppen végzett a bevásárlással, amikor egy ismeretlen jótevő egy szatyor finomságot csempészett a kosarába, amíg nem figyelt. Mire a hölgy újra a kosara felé fordult, és észrevette a karácsonyi csomagot, az önzetlen ismeretlen már el is tűnt.

Nem tudom hogy ki volt az a jó szívű ember aki a Szántódi Aldi elött egy kosárba a szatyrot benne minden jóval és rá írva Boldog karácsonyt. Nem tudom ki vagy de köszönjük szépen nagy hasznát vettük

– írta a nő a Facebookon.

„Ebben a világban ez egy felemelő gesztus!!!!” – írta az egyik kommentelő a poszthoz, amelyet csaknem 280-an kedveltek mostanáig.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top