nlc.hu
Család

Vádat emeltek a tinédzserek ellen

Összevesztek a karácsonyi ajándékokon, agyonlőtték az édesanyát

Vádat emeltek a két tinédzser ellen, akik közül az egyik a karácsonyi ajándékok miatti vita hevében lőtte le 23 éves nővérét, míg bátyja ezt megbosszulva rálőtt a 14 éves öccsére.

Mint azt korábban mi is megírtuk, tragédiába torkollott a karácsony, miután egy tizenéves fiú az ajándékok miatti vitában lelőtte 23 éves nővérét, ezt követően pedig a 15 éves bátyja lőtt rá a tinédzserre.

Floridában vádat emeltek a testvérpár ellen a kirobbant lövöldözés ügyében, hiszen a konfliktusban a nővérük meghalt

– írja az MTI. 

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a tragédia december 24-én kezdődött el, egy családi bevásárlás alkalmával. A fiatalabbik már az üzletben is hangot adott annak, miszerint bátyja sokkal több, illetve nagyobb értékű ajándékot kap, majd később nagyszülei otthonában folytatódott a vita. 

Fegyver töltényekkel

A karácsonyi ajándékok miatti vitában lőtte le 23 éves nővérét (Fotó: Unsplash)

A Pinellas megye rendőrhatóságának közleménye szerint a nővérük megpróbálta lezárni a vitát, mondván, hogy “karácsony van”, azonban a 14 éves fiú fegyvert fogott a bátyjára. Miután nővérük közbeavatkozott, a fegyvert ráfogta és elsütötte. 

A 23 éves nő a lövés közben éppen a 11 hónapos gyermekét fogta a kezében. Szerencsére a kisbaba sértetlen maradt. 

A történtek után bosszúból a 15 éves fiú megfogta a fegyvert és rálőtt az öccsére, akit jelenleg kórházban ápolnak.  A floridai hatóságok a fiatal ellen szándékos emberölés és gyermek elleni erőszak miatt emeltek vádat, a 15 éves testvére pedig szándékos emberölés kísérletének vádjával kerül bíróság elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top