nlc.hu
Család

Shane Tusup családi élete

Shane Tusup menyasszonya beszélt a kisbabájuk nevéről

A pár már gőzerővel készül a kislányuk érkezésére.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Shane Tusup és fitneszmodell szerelme, Nagy Viktória Zoé több mint egy éve alkotnak egy párt. Bár munkakapcsolatnak indult, a fiatalok hamar egymásba szerettek, és jött is az eljegyzés híre. A családalapítás sem váratott sokat magára, hiszen Tusup és menyasszonya nemrég címlapon jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek. A baba nemét a sportoló hivatalos YouTube
-csatornáján kürtölték világgá: a pici kislány lesz. Nagy Viktória Zoé az Instagram-oldalán beszélt arról, mikorra van kiírva, illetve milyen terveik vannak a kicsi nevét illetően. 

„Tavasszal érkezik a kis manó. Nekem nincs testvérem, ahogy Shane-nek sem, és mindig nagy családra vágytunk, így valószínűleg igen, szeretnénk majd, de ez még a jövő zenéje. Most Rá koncentrálunk” – írta egy Instagram-történetben a kismama, majd a következő posztban már a névötletekről számolt be. „Egy-két kedvencünk már van, de még van időnk és nem kapkodjuk el. Egy biztos, a neve is épp olyan csodás lesz, mint ő maga” – jegyezte meg egy közös képen Zoé.

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup (Fotó: Instagram)

 „Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam” – mesélte korábban Tusup a kapcsolatukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top