nlc.hu
Család

Csősz Boglárka élete

Ilyen az élete új párja mellett Csősz Boglárkának

Az elvált üzletasszony magabiztosan tekint a jövőbe.

Csősz Boglárka tavaly nyáron a JOY-díjátadó gálán tűnt fel először egy ismeretlen férfival, akiről az nlc-nek elárulta, hogy az új párja. A híresség már egy éve visszaköltözött Magyarországra, miután tizenöt év után elvált török férjétől, Burak Talutól. Boglárka most egy friss interjúban mesélt az új szerelméről, akire szívesen főz, ha ideje engedi. 

„Valamikor még éjfélkor is a számítógép mellett ülök, nincs időm főzni. Amikor lazább a munkám, akkor elmegyünk vacsorázni. Azelőtt nem készítettem semmit, nem is kellett, megvolt minden segítségem a ház körül. De most szeretetből szívesen főzök a páromnak. Az erdélyi gyökereimet nem tudom megtagadni, sokat láttam és tapasztaltam a házimunkából gyerekkoromban, az egész családom nagyon házias” – nyilatkozta a Glamour magazinnak az üzletasszony, aki arról is szót ejtett, hogy milyen jövőbeli tervei vannak, melyek között a gyermekvállalás is szerepel.

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka (Fotó: Schumy Csaba)

„Nyitott vagyok rá, már nem zárkózom el tőle. Kiéltem magam a munkámban, a hobbimban, és ha gyereket vállalok, akkor száz százalékban oda tudom tenni majd magamat. Annyi mindet csináltam már az életemben, szépen felépítettem a karrieremet, mindent megteremtettem magamnak, akár jöhetne a baba. Egyedülálló nőként is fel tudnám nevelni, nincsenek olyan félelmeim, hogy nem tudok neki mindent megadni, biztosítani a szükségleteit. A bevételi forrásaim biztosítanak, hogy akármi is történjék, képes leszek mindig gondoskodni róla. Sok nő ettől retteg, tud-e dolgozni, lesz-e jövedelme, ha egyedül marad egy gyerekkel, én szerencsére nem aggódom emiatt. Passzív, otthonülős anyuka sohasem akartam lenni, és nem is úgy tervezem, ha gyereket vállalok egy nap” – közölte a lappal a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top