nlc.hu
Család

Szabó Simon az új kapcsolatáról

Szabó Simon elárulta, Balogh Edinával nem a farmon szerettek egymásba

Mindenre tudatosan próbálnak odafigyelni.

Habár a pletykák már jó régen szárnyra keltek, miszerint Balogh Edina és Szabó Simon közel kerültek egymáshoz a Farm VIP forgatása során, kapcsolatukat csak egy hete vállalták fel hivatalosan

Szabó Simon

Fotó: Trenka Attila

Simon nyáron vált el feleségétől, ahogyan az egykori szépségkirálynő is ebben az időszakban tett pontot 11 éves házassága végére. A színész most a Palikék világa című műsor vendége volt, ahol elárulta, tartanak-e már ott Edinával, hogy a gyermekeiket bemutassák egymásnak. 

Az az érdekes, hogy ő mit gondol arról, hogy majd az ő gyerekeinek mi lesz a jó. Az lesz a jó, ha megismeri azt a férfit és azt a két gyereket, akivel ő szívesen tölt időt, és tud-e annyira előre gondolkodni, hogy ennek eljött-e már az ideje – fogalmazott a színész, aki Palik reakciójára azt is elmondta, a szikra valójában nem a forgatáson alakult ki. – Én amennyit láttam a műsorból, abból nem nagyon vettem észre. Ott még ez tök más volt, ott nem ez a bizonyos szikra volt. Hanem az, hogy van olyan ember, akivel szívesen vagy ebben a helyzetben. Van olyan ember, akivel nem csak akkor akarsz beszélgetni, amikor vajat kel köpülni a kamera előtt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top