nlc.hu
Család

Hazatér a 2021-ben elkóborolt kutya

Két és fél év után talált haza Zeusz, a tiszakécskei kutya – sírtak a boldogságtól a kis gazdái

Azt hitte a család, már sosem kerül elő a házi kedvencük.
Zeusz

Sírt a boldogságtól két kisfiú, akiknek a kutyája két és fél év után került vissza a családhoz Tiszakécskén. Amikor meglátták az ebet, azonnal megölelték és simogatni kezdték. Alig akarták elhinni, hogy kedvencük ilyen sok idő után előkerült. A fiúk édesanyja azt mesélte a Tényeknek, hogy nagyon megviselte a családot a szeretett eb hiánya: “Nagyon nehéz volt a gyerekeknek, nekem is, de őket jobban megviselte, mint engem, mert nekem, anyaként muszáj volt tartani magam. Ők mindig várták haza”.

Zeuszt még 2013-ban fogadta be a család, a gyerekek szinte vele együtt nőttek fel. Az eb nagyon boldog volt velük, a befogadáskor még chipet is kapott, ám véletlenül rossz telefonszám került bele. 

2021 nyarán tűnt el, elszökött a háztól. Az anya és két kisfia hónapokig keresték, de egy idő után feladták, azt hitték, már sosem találják meg, ráadásul el is költöztek. Végül idén az új lakás főbérlője mutatta meg az anyának a tiszakécskei ebrendészet posztját, amiben Zeusz gazdáját keresték. 

Hatalmas volt az öröm, a gazdi sírva telefonált, hogy két év fél év után meglett a kutyusa” – mesélték a Tényeknek az ebrendészeten.

Zeusz felismerte a gazdáját, aki azonnal hazavitte. A kutya a kézjelekre és a parancsszavakra még mindig emlékszik. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ez is érdekelhet Betsy DeHaan és Harley Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top