nlc.hu
Család

Lilut fia teremtette le

Lilut kisiskolás fia szólta le, amiért babakorában nyilvánosságra hozta a fotóit

A műsorvezetőnek kifejezetten fájtak fia szavai.

Lilu mindig is szeretett kiállni a fontos ügyek mellett közösségi oldalain. Felemelte a hangját, amikor a parlament megszavazta a tanárok új életpályájáról szóló státusztörvényt. Éles véleményt fogalmazott meg, amikor bejelentették az Átrium Színház bezárását, majd felháborodását fejezte ki, hogy Pintér Bélának és Társulatának adományt kell kérnie ahhoz, hogy tovább alkothassanak. 

Lilu

Fotó: RTL

Ám ő maga sem mindig szent. A műsorvezető a a Glamour podcastjában, amit a sorty.hu szemlézett, mesélt el két esetet is, amikor fia tette helyre. 

 „Múltkor együtt mentünk valahova, és megálltunk a piros lámpánál, és ott állt mellettünk egy otthon nélküli ember. Éppen nem volt nálam aprópénz, és elfordítottam a fejem. A nagyfiam pedig rám szólt, hogy ’Anyu, nézz rá, és mondd neki, hogy nincs nálad pénz, de ne nézz már át rajta. Miért csinálsz úgy, mintha láthatatlan lenne?’ És igaza volt, rájöttem, hogy mekkora egy gyökér vagyok – idézte fel a történteket Lilu, majd egy korábbit is megemlített. – Nyolc hónaposan egyszer megmutattam valahol őt. Nagyon cuki fotók születtek, de még járni és beszélni sem tudott. Aztán egyszer vittem haza a suliból, talán 7-8 éves lehetett, és nagyon rosszkedvű volt. Először nem akarta elmondani, de végül azt mondta: ’Anya, ma rákerestek a nevemre a többiek, és egész nap azon röhögtek, milyen kopasz és dagi vagyok. Én ezt megengedtem akkor neked?’ Ez a csontomig hatolt akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top