nlc.hu
Család

Harry herceg interjút adott az apjáról

Harry herceg interjút adott az apja állapotáról

Harry elment Kanadába a feleségével, és egy tévéműsor stábja is követte őket. Ő pedig habozás nélkül beszélt az apjáról.

Amikor pár napja Harry herceg kevesebb, mint 48 órára az Egyesült Királyságba utazott, egy 30 perces találkozója volt az apjával, III. Károly királlyal. A beszélgetés célja nyilvánvalóan az volt, hogy Károlyt rákkal diagnosztizálták. Hogy miről volt szó ebben a néhány percben, azt csak ők ketten tudják. De Harry hercegnek köszönhetően hamarosan a sok millió ember is értesül majd róla.

Harry herceg és Károly Király

Harry és III. Károly (Fotó: Profimedia)

Harry ugyanis február közepén Kanadában járt a nejével, hogy a számára fontos Invictus Games játéksorozatot népszerűsítse. Milyen meglepő, hogy a herceget és a hercegnét elkísérte a Good Morning America munkatársa is. A riport beharangozójából pedig az is kiderült, hogy Károly kisebbik fia beszélni fog az apja állapotáról.

Sokan kritizálják a palotát, amiért Harryt nem hívták meg karácsonyra, vagy a koronázáson a harmadik sorba ültették. Ám az elmúlt évek fényében nagyon is érthető Károly és Vilmos viselkedése.

Harry ugyanis kibeszélte a családi ügyeket háromnál több tévéinterjúban, könyvben és dokumentumfilmben. Ezt a „jó” szokását most is megtartotta azzal, hogy kifecsegte apja állapotát az amerikai riporternek. Ezzel megint „elárulta” a családját, ráadásul tette ezt az apját illetően. Márpedig, ha valakinek joga van beszélni erről, az maga az uralkodó. A palota még nem szólalt meg Harry herceggel kapcsolatban. Az interjú 1-2 napon belül adásba kerül…

UPDATE: Cikkünk megírását követően kiderült, hogy miket nyilatkozott a herceg. Összefoglaltuk:

  • “Szeretem a családomat. Hálás vagyok, hogy felszállhattam egy repülőre, meglátogathattam az apámat, és 30 percet vele tölthettem.”
  • Közölte, hogy amerikai állampolgár akar lenni.
  • Szerinte az apja betegsége segít majd úja egyesíteni a királyi család tagjait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top