nlc.hu
Család

Gaál Noémi új szerelméről mesélt

Gaál Noémi a szakításáról és új párjáról vallott

A visszavonult tévés lezárta a múltat, és új életet kezdett.

Gaál Noémi 2019-ben jelentette be, hogy több mint egy évtizedes kapcsolatának pontot tettek a végére. Az időjós nehezen élte meg a helyzetet, melyről a hot! magazinnak vallott. „Nyilván nem jól, hiszen még ha közös döntés is, ez egy olyan változás, amit szomorúsággal él meg az ember. Persze, ha valaki szabadulni akar a kapcsolatból, az más, de mi szeretetben éltünk. Viszont sok olyan külső tényező játszott közre, ami felkavarta a mindennapjainkat, sok nehézséget okozott, és addigra már nem volt elég megtartandó ereje a kapcsolatnak. Szerintem mindkettőnket megviselt a dolog, de barátságban váltunk el” – nyilatkozta a lapnak Noémi, akinek már új párja van.

Kiderült, hogy már a előző kapcsolata alatt is ismerte a jelenlegi párját, Tamást. A férfival rövid időn belül össze is költöztek.

„Korábban egy munka kapcsán már ismertük egymást, de én azt a feladatot részben azért nem vállaltam el, mert attól tartottam, hogy ő férfiként is érdeklődik irántam. Márpedig akkor még volt párom, és nem akartam belemenni ilyesmibe. (…) Nem húztuk. Szerintem erre ilyenkor már nem annyira van az embernek ideje, energiája. Vagy rövid időn belül kiderül, hogy működik valakivel a kapcsolat, vagy megyünk tovább” – tette hozzá a visszavonult tévés. 

Gaál Noémi

Gaál Noémi (Fotó: Fülöp Dániel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top