Opitz Barbi: „Igen, jelenleg is párkapcsolatban élek”

T. D. | 2024. Február 22.
Úgy néz ki, rendeződtek a problémák az énekesnő magánéletében.

Opitz Barbi szerelmi élete az elmúlt években kész szappanopera volt. Az énekesnő és Serleg Albert 2022-ben jött össze, majd év végén hangos botrány közepette szakítottak. Majd ismét összejöttek és volt ott minden: családi egymásnak feszülés, hangos szakítás, kibékülés, rágalmazás az állítólagos bántalmazásokról, majd egy újabb szakítás. 

Fotó: Trenka Attila

Tavaly novemberben ismét szakított Barbi és Albert, az énekesnő pedig akkor elárulta, sokszor lett megfenyegetve a kapcsolatuk során. Az énekesnőre azóta viszont ismét rátalált a szerelem, bár ezúttal visszafogottabban nyilatkozik a magánéletéről. 

Nagyon sok mindent megéltem már így 24 évesen is. Elég sok mindenen keresztül mentem, amúgy erősnek tartom magam ahhoz, hogy ezekkel ne foglalkozzak. Megértem, ha valaki aggódik, mert problémák vannak a magánéletemben, de akkoriban ez túlságosan fel lett fújva. Akkoriban mindenki erről kérdezgetett, az utcán a magánéletemről kérdeztek és az nagyon rossz érzés volt. Nyilván rosszul esik, de képtelen lennék ezek miatt összeomlani. (…) És igen, jelenleg is párkapcsolatban élek

 – mondta a Tények Plusz kameráinak Barbi, aki azt továbbra sem árulta el, ki az új szerelme, de arról mindenkit biztosított, most minden rendben van vele. 

Exit mobile version