nlc.hu
Család

Itt él Sulyok Tamás

Továbbra is egy szegedi társasház első emeletén él az új köztársasági elnök, Sulyok Tamás

Lakást még nem, de autót és testőrséget már váltott az új államfő.

Egyelőre nem adta fel a szegedi ingatlanát a frissen megválasztott köztársasági elnök. Sulyok Tamás egy szegedi társasház első emeletéről ingázik Budapestre, annak ellenére, hogy egy 2. kerületi fővárosi ingatlanja is van – írja a Blikk.

Amikor az Alkotmánybíróság elnökévé kinevezték, akkor sem adta fel a szegedi társasházi lakását. Már akkor erősen védték a bírói vezető otthonát, gyakorta lehetett látni rendőrt is a ház előtt. 2018-ban betörtek a 117 négyzetméteres otthonába, attól kezdve még többet voltak jelen az egyenruhások.

Sulyok Tamás

Sulyok Tamás egyelőre ingázik Szeged és Budapest között – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A lap megtudta, hogy már nem a helyi rendőrség, hanem a Terrorelhárítási Központ testőrei felelnek Sulyok Tamás biztonságért, és a szolgálati autóját is ők biztosítják a számára.

Az új államfőnek és feleségének egyébként már felajánlották, hogy költözzenek be Budapesten, a Béla király úti államfői rezidenciába, ezt azonban még Novák Katalin lakja. Azt egyelőre nem tudni, mikor költözik ki a lemondott államfő, és azt követően mikor számíthatnak Sulyok Tamásék a beköltözésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top