nlc.hu
Család

Így él a 2 méter magas, 18 éves Barron Trump

A lapok imádják a 2 méter magas, 18 éves Barron Trumpot

Donald Trump már bevetné a kampányban a fiát, de Melania hallani sem akar erről.
Donad Trump , Melania Trump és Barron Trump

Az Egyesült Államokban már becenevet is kapott Melania Trump és Donald Trump közös fia, a 18 éves és két méter magas Barron. Ez a becenév pedig nem más, mint “a másik Trump Torony”, utalva az ex-elnök ingatlan birodalmára.

Tény, ami tény, hogy igencsak látványos, amikor Barron a 77 éves apja, és az 53 éves anyja mögött sétálva, szinte szinte lenéz a szüleire.

A Trump gyerekek közül ő a legfiatalabb, és jelenleg a lapokban is ő szerepel a legtöbbet. 

A német Bild számolt be arról, hogy az idősebb Trump már azon is gondolkodik, hogy komolyabb feladatot adjon legkisebb fiának a kampányban.

Melania azonban igazi pajzs a fia és a politika, na meg a közvélemény között. Az egykori first lady, akinek mottója is az,  hogy “Barron az első!”, mindent megtett annak érdekében, hogy fiát kevés támadás érje.

A fiatalember eddig a legjobb elit iskolákban tanult New Yorkban, Washingtonban és Floridában.

Barron, aki, már kiskamaszként is szívesebben húzott öltönyt és nyakkendőt, mint bő pólót, arra a kérdésre, hogy mi szeretne lenni, ha felnő, azt válaszolta: „Üzletember!”

Nézd meg, milyen nagyra nőtt a legifjabb Trump!

Donad Trump , Melania Trump és Barron Trump
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top