nlc.hu
Család
Tápai Szabina a házasságáról

Tápai Szabina sejtelmesen beszélt arról, lehetnek-e újra egy pár Kucsera Gáborral

Mint mondják, jót tett a külön lét a kapcsolatuknak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy elválnak. Ugyan az okokról keveset beszéltek, annyit elárultak, sajnos volt harmadik fél is. Szabina ezt követően a munkára és gyermekeire koncentrált. Kucsera részt vett az Ázsia Expresszben, majd a család a karácsonyt is együtt töltötte. Már akkor arról beszéltek, egészen baráti lett a viszonyuk. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Fotó: Nagy Zoltán

Azóta mindenki azt találgatja, vajon ismét egy párt alkotnak-e. Talán még maga Szabina és Gábor is. Az egykori kézilabdázó húgával, Tápai Andival adott közös interjút Palik Lászlónak, aki természetesen érdeklődött afelől, létezhet-e, hogy a két fél kibékül egymással. 

Iszonyatosan jó a kapcsolatunk, jobb a kapcsolatunk, mit valaha” – magyarázta Szabina, majd László kérdésére, mikor jönnek újra össze, sejtelmes választ adott.

Hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, ki tudja. Soha ne mond, hogy soha, én már tényleg ezt mondom.

Andi hozzátette, kívülről úgy látja, nagyon jó a kapcsolata nővérének és Gábornak, tehát ő reménykedik abba, hogy majd ismét egy párt alkothatnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top