nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata

Ezért tölti együtt a karácsonyt Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Több közös programot is szerveznek a gyerekekkel.

Bár elváltak, mégsem szeretnék haragban élni az életüket. Kucsera Gábor és Tápai Szabina jó példát szeretnének mutatni azzal, hogy a gyerekeik előtt nem veszekednek, és ha kell, a különböző eseményeken együtt vannak a kedvükért. Gábor a Story magazinnak elárulta, hogy igyekeznek a legtöbbet megadni a gyerekeiknek.

„Azt gondolom, sikerült Szabival lezárnunk a múltat. Mindenki el tudta engedni a sérelmeit, magunkban is rendeztük a dolgokat, és a legfőbb célunk az az, hogy a három gyermekünk – akiknek, akárhogy is nézzük, a válásunk azért egy törés – jól érezze magát. Ők vannak előtérben. De ahhoz, ahogy most vagyunk, idő kellett, mert mindkettőnkben voltak indulatok egymás iránt. Az elején próbáltuk úgy kilogikázni a dolgokat, hogy minél kevesebbet kelljen találkoznunk. Egyikünk leadta a gyerekeket, a másikunk ment értük” – nyilatkozta Gábor, majd a korábban sokszor féltékenykedő Szabina hozzátette, hogy bár a múltban sok volt a harag, ma már visszafogják magukat.

Kucsera Gábor és felesége Tápai Szabina

Kucsera Gábor és Tápai Szabina (Fotó: Schumy Csaba)

„Az elején még sok olyan dolog volt, ami felbosszantotta a másikat, de a gyerekek előtt nem akartunk veszekedni. Sajnos, a házasságunk alatt ezt nem mindig sikerült elkerülni, ezért is jött el a pont, hogy Gabi elment. Féltünk, hogy a gyerekek sínylik meg a mi problémáinkat. De szerintem az első pillanattól mindketten úgy voltunk vele, hogy ha már a házasságunk nem sikerült, akkor legalább az anya- és apaszerepben jók legyünk. Kicsit ebbe menekültünk, és a közös cél, hogy biztonságot és szeretetteljes légkört biztosítsunk a gyerekeknek, elhozta a békét közöttünk.”

Az egykori sztárpáros a gyerekek szülinapját is közösen tartotta, valamint a karácsonyt is együtt ünneplik. Az édesanya elárulta, hogy már két éve tartják ezt a rendszert.

„Ez a karácsony már nem az első, amit külön, de mégis közösen tartunk. Már két éve úgy van, hogy Gabi 23-án jön, és ilyenkor itthon is marad velünk. Nálunk ugyanis 24-én reggel jön a Jézuska. Aztán délután jön a család, és a szentestét is együtt töltjük, mindnyájan” – mesélte a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top