nlc.hu
Család
Papp Gergő a házasságról: „Én befejeztem ezt a műfajt”

Papp Gergő a házasságról: „Én befejeztem ezt a műfajt”

Nem akar többé nősülni az 51 éves műsorvezető.

A házassági szerződés kötése volt a téma a minap a Reggeliben. Éppen Csizmadia Dóra pszichológus beszélt ennek a lelki oldaláról, amikor is Papp Gergő meglepő kijelentést tett ennek kapcsán.

Papp Gergő,

Papp Gergő és Peller Mariann a Reggeliben – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Praktikákat szeretnénk tőled hallani, hogyan kell előrukkolni egy ilyen vággyal, hogy ha nemsokára esküvő lesz” – vezette fel a beszélgetést Papp Gergő. E kijelentés hallatán a műsorvezetőtársa, Peller Mariann rögtön lecsapta a magas labdát. 

“Gerikém, mi van? Nemsokára esküvő lesz?” – kérdezett rá, mire Papp Gergő bevallotta: “Én nem készülök, én befejeztem ezt a műfajt a magam részéről, de nagyon szívesen támogatom vagy segítek annak, aki szeretné.”

Papp Gergő és felesége egyébként 2022 nyarán, 17 év után váltak el. A műsorvezető rövidesen újra szerelembe esett, a karácsonyt viszont már szingliként töltötte. 2023 márciusban egy 20 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot, ám ez a kapcsolat sem élt sokáig. Pár hónapra rá viszont egy 33 éves nőbe – akinek van egy kislánya is – szeretett bele, és azóta is együtt vannak. Már a nyilvánosság előtt sem titkolóznak, sőt a tévés a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg felvételeket az új párjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top