nlc.hu
Család
23 éves nőt vett feleségül egy 80 éves

23 éves nőt vett feleségül egy 80 éves, az idősotthonban találtak egymásra

Frigyük óriási vitákat váltott ki a közösségi médiában.

Egy 23 éves nő és egy 80 éves férfi szerelmi története borzolja a kedélyeket a kínai kommentelők körében. A fiatal nő, Hsziufang azt állítja, élete szerelmét ismerte meg, amikor önkéntesként dolgozott egy idősotthonban Hopej tartományban. Ő nem más, mint a 80 éves Li.

Gyorsan összebarátkoztak, miután rájöttek, hogy közösek az érdeklődési köreik, ám ahogy telt az idő, a barátságukból több lett. A fiatal nőt vonzotta az idős férfi érettsége, stabilitása és bölcsessége, a nyugdíjast pedig Hsziufang életereje és kedvessége. A fiatal lány családja nem fogadta el Hsziufang romantikus kapcsolatát egy olyan férfival, aki akár a nagyapja lehetne, de ennek ellenére úgy döntött, hogy a szívét követi: megszakított minden kapcsolatot a szüleivel, hogy Livel lehessen.

Szerelmük heves online vitát váltott ki, a kommentelők egy része teljesen megérti, hogy a fiatal nő családja rosszallja a kapcsolatukat, mások viszont dicsérték a bátorságáért, hogy fel merte vállalni Li iránti érzelmeit.

A 23 éves Hsziufang és a 80 éves férje - Forrás: sohu.com

A 23 éves Hsziufang és a 80 éves férje – Forrás: sohu.com

A szerelmesek nemrég egy egyszerű, de elegáns szertartás keretében össze is házasodtak annak ellenére, hogy egyikük családja sem volt jelen. Ssokan azzal vádolták Hsziufangot, hogy csupán a pénzért ment feleségül Lihez, ám kiderült, éppen ő az, aki anyagilag jobban áll. Li csak szerény nyugdíjat kap, így a jóval fiatalabb nejének kell viselni az anyagi terhek oroszlánrészét.

Az újdonsült feleség folyamatosan fotókat és videókat tesz közzé magukról a közösségi médiában, amit sokan a szerelmük bizonyítékaként értelmeznek. Az óriási korkülönbség miatt azonban olyan vádak is érték Hsziufangot, hogy csak szereplési vágyból házasodott össze az idős férfivel.

A kommentelőket megosztja a szerelmi történetük, egyesek úgy vélik, a túl nagy korkülönbség miatt a románcuk egyáltalán nem lehet hiteles. Az újdonsült házaspár ennek ellenére állítja, amíg csak élnek, együtt maradnak.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top