nlc.hu
Család
Nem bírta hallgatni anyja és élettársa vitáját, kiugrott a negyedikről egy 6 éves kislány

Nem bírta hallgatni anyja és élettársa vitáját, kiugrott a negyedikről egy 6 éves kislány

Jelenleg az intenzív osztályon kezelik.

Kiugrott egy Olt megyei tömbház negyedik emeletéről egy 6 éves kislány Romániában, mivel elege lett abból, hogy az anyja és a mostohaapja hevesen vitatkoztak – írja a maszol.ro. A szomszédok hívták ki a mentőket. „Hallottuk a csattanást a napellenzőn, a lány végül egy ruhaszárítóra esett” – nyilatkozta egyikük.

A kislány eszméleténél volt, amikor kiérkeztek a mentők, de súlyos állapotban szállították kórházba. Megműtötték, jelenleg az intenzív osztályon kezelik. 

A gyerek az édesanyjával és annak élettársával él. Úgy tudni, a mostohaapa gyakran ivott, valamint büntetett előéletű is. A kislányt az apja állítólag többször is megpróbálta magával vinni, ám az anyja és az  élettársa ezt nem engedte. 

Idén áprilisban amúgy egy 3 éves kisfiú ugrott ki az ötödikről Csepelen, amíg 2 percre magára hagyták a szobájában. Az ablaka bukóra volt állítva, a kis Jonatán pedig az ágyára felállva valahogyan kinyitotta azt. A párkányon ott volt mindkét talpnyoma, tehát nem kiesett, hanem kiugrott az eleven gyerek, aki már előtti is gyakran felmászott az asztalra, ahonnan szeretett leugrani, így biztosan akkor is csak játékból vetette ki magát a 15 méteres magasságból az autista gyerek.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top