nlc.hu
Család

Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: megszólalt az özvegy

Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: visszajár a tragédia helyszínére az édesapa

Készül a karácsonyra a kelenföldi gyilkos öngyilkosság áldozatának családja.
Apa és fia

Tavaly augusztusban szörnyű tragédia történt Kelenföldön: egy férfi kiugrott egy panelház 14. emeletéről, és pont rázuhant egy anyára, aki két gyermekével sétált. Mindkét felnőtt a helyszínen szörnyethalt. A családfő pillanatokkal utánuk érkezett a helyszínre, de már semmit sem tehetett Erzsébetért.

A Bors most felkereste az özvegy férfit, hogy megkérdezze, hogyan él a család jelenleg. Gábor elmondta, hogy nehéz két és fél hónapos időszakon vannak túl: a 2 éves Boglárka öt hétig volt beteg, a lassan 5 éves Márton két hétig. Az apa is több mint egy hónapig betegeskedett. Később egy teszt kimutatta: átestek a koronavírus-fertőzésen. De ezzel nem értek véget a nehézségek: Márton focizás közben eltörte a lábát, egy hónapig volt gipszben, de már jobban van.

A családnak fontos, hogy a körülményekhez képest meghitt hangulatot teremtsenek az ünnepekre. Márton még tisztán emlékszik az anyukájára, de Boglárka szinte egyáltalán nem. Persze a családapa szívesen mesél a gyerekeknek az édesanyjukról.

Hatalmas az űr az életemben, de már beletörődtem a sorsomba. Ha magamba roskadnék, az nem hozná vissza életem szerelmét

– mondta Gábor.

Az édesapa Boglárka második születésnapjáig még gyeden lesz, februártól viszont újra dolgozni kezd buszvezetőként a 112-es járaton. A tragédia óta a család Gábor szüleinél lakik Kispesten. A kelenföldi lakását még nem adta el, de albérletként kiadta. A tragédia helyszínére is gyakran visszajár, mert az egyik szomszédjuk gyakran meghívja vendégségbe.

A férfi azt mondja, egyelőre nem gondolkozik azon, hogy nyitottnak kellene lennie egy új kapcsolatra, bár nem is mozog olyan helyeken, ahol megismerkedhetne valakivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top