nlc.hu
Család
Ők Kamilla gyerekei

Ők ketten Kamilla királyné ritkán látott gyerekei

Kamilla fia különleges könyvet akar írni a királyi családról.

Nemcsak a királyi család különböző rangokkal rendelkező tagjai vettek részt a 2024-es Royal Ascoton, hanem Kamilla hercegné gyermekei is. Ismerjük meg őket!

Az esemény első napján csatlakozott a királyhoz és Kamillához a nő két gyermeke. Ők ketten Laura Lopes és Tom Parker Bowles és Kamilla első házasságából születtek. 

Ellentétben a többiekkel, sem Tom, sem Laura nem hintóban érkezett az eseményre. Besétáltak az eseményre, és ezt követően csatlakoztak csak az édesanyjukhoz.

Kamilla királynő fia, Tom ételekről, receptekről szokott írni. Idén ősszel kiad egy szakácskönyvet, amely a koronások kedvenc receptjeit tartalmazza majd Viktória királynőtől III. Károlyig. “Élelmiszertörténettel foglalkozó szakemberként, el sem tudom mondani, milyen izgalmas volt ezt a könyvet írni” – mondta Parker Bowles közleményében. 

Eközben Laura 2005-ben társalapítója lett egy  képzőművészeti galériának London Belgravia negyedében.. 2006-ban feleségül ment Harry Marcus George Lopes könyvelőhöz, akitől három gyermeke született: Eliza lánya, valamint Gus és Louis ikrek.

Friss fotók Kamilláról és a gyermekeiről:

Laura Lopes és Kamilla a 2024-es Royal Ascoton (Chris Jackson/Getty Images)
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top