nlc.hu
Család
Forró autóba zárták a kislányukat a nézettségért a youtuber szülők, teljesen kiakadtak a netezők

Forró autóba zárták a kislányukat a nézettségért a youtuber szülők, teljesen kiakadtak a netezők

Utólag elnézést kértek.

Óriási vitákat váltott ki, hogy egy japán házaspár bezárta 2 éves kislányukat a forró autóba és lefilmezte, hogy sírva vergődik bent mintegy fél órán át. A youtuber-házaspár online tartalomnak szánta a kegyetlen videót.

A háromgyermekes Rau-nano család rendszeresen megosztja mindennapjaikat a YouTube-csatornájukon. „A 2 éves kislányom be volt zárva a tűző napon álló kocsiba” címmel tették közzé a felvételt, abban bízva, hogy a megdöbbentő cím sokak érdeklődését felkelteni, a videó pedig komoly nézettséget hoz majd számukra.

Az autóba zárt kislányuk - Forrás: YouTube

Az autóba zárt kislányuk – Forrás: YouTube

A felvételen a japán apa látható, amint folyamatosan filmezi a kocsiba zárt, kétségbeesetten síró kisgyerekét, akinek még az ablak sem volt résnyire nyitva. „Vészhelyzet! Nanoka be van zárva!”  – ismételgeti a szülő a videóban. Az ijedt kislány csak sír és izzad a forró autóban. Az apja hiába ad neki utasításokat, hogyan oldja fel a zárat, ebből mit sem ért egy 2 éves gyerek.

Amint felöltötték a videót a csatornájukra, egyből jött a kommentáradat. „Jó érzéssel tölt el az a pénz, amit a gyermeked életének kockáztatásával keresel?” – ilyen és ehhez hasonló negatív hozzászólások miatt a szülők végül letörölték a felkavaró videót a YouTube-csatornájukról,

A háromgyermekes Rau-nano szülők - Forrás YouTube

A háromgyermekes Rau-nano szülők – Forrás YouTube

A hatalmas médiavisszhangot követően a szülők már bocsánatkéréssel jelentkeztek a következő videójukban. Sajnálatukat fejezték ki az eset miatt, és azt állították, hogy soha nem állt szándékukban ártani a kislányuknak. Valamint azt is bejelentették, hogy egy időre szüneteltetik a youtuberkedésüket, hogy átgondolják a család jövőjét. A fiatal apa arra is kitért a magyarázkodásában, hogy úgy véli, még éretlen szülőként, és meggondolatlanul cselekedett.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top