nlc.hu
Család
Kölcsöncsaláddal kampányol egy politikus

Kölcsönkért egy családot a kampányvideójához egy republikánus jelölt, de lebukott

Csak egy kutyája van, ezért kellett neki egy álcsalád.

Kínos helyzetbe került Derrick Anderson, a republikánus párt jelöltje, aki az Egyesült Államok Virginia államában indult a kongresszusi helyért. Azzal vádolták meg, hogy félrevezette a szavazókat azzal, hogy egy barátja feleségével és három lányával pózolt, és megpróbálta őket a saját családjaként „eladni”.

Anderson nem nős, nincs gyereke, csupán a kutyájával él. Nyilvánvalóan ebben nincs semmi baj, ám a választási szakértők szerint a családok régóta az amerikai választási kampányok alappillérei, és nagyobb eséllyel szerepelnek jól azok a jelöltek, akik boldog férjnek és apának állítják be magukat.

A honlapján és a YouTube-csatornán közzétett kampányvideójában a republikánus jelölt egy mosolygó nő és három, ugyancsak mosolygós lány mellett pózol egy külvárosi ház előtt, majd pedig a családi asztalnál ülve is látható. Boldog családnak tűnnek, miközben szó sincs erről. A kampányvideóban szereplő nő és fiatal lányok valójában Derrick egyik régi barátjának a családtagjai.

Az Andersont lebuktató médiaorgánumok szerint a politikus annyira kétségbeesetten akarja leplezni abortuszellenes nézeteit, és családos embernek mutatni magát, hogy a hamisítástól és a félrevezetéstől sem riad vissza.

A kampánystábja visszautasította a vádakat.

(via)

Kiemelt fotó forrása: Inside Edition – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top