Család
Szponzorált tartalom

Lupa – a családi strandolás netovábbja (x)

A Lupa-tó nagy figyelmet fordít a családosokra, ezért a tó körül számos családbarát szolgáltatást alakított ki, ami vonzó lehet még az apró csemetéket pátyolgató szülőknek is, de az óvodás vagy iskolás gyerekeknek már kifejezett mennyország az a rengeteg izgalmas lehetőség, amivel a “családos partszakaszon” és környékén vár minden fürdőzni vágyót.

Ezen a részen megtalálható például a hatalmas vízi kalandpark, ami tulajdonképpen egy nagy, felfújható “vízi vár”, mászókákkal, csúszdával, ugrálókkal. Persze a gyerkőcök sem lehetnek egész nap csak a vízben, ezért építettek egy látványos, fából készült játszóteret is. De van trambulinpark, légvárak, vízi dodzsem és egy hatalmas partra vetett vitorláshajó díszlet is, amin akár szülinapi zsúrokat is rendezhetnek a gyerkőcök.

Emellett az idei évtől már szakképzett gyerekanimátorok segítenek a szülőknek, így megoldott az állandó felügyelet.  A Lupa  VidámParton végre a gyerekeknek is minden adott a kikapcsolódásához.

A tavaly Öböl Strand néven megismert strandrészt idén már a kultikus Dürer Kert munkatársai üzemeltetik Dürer Öböl néven. Változatos, meglepetésszerűen jelentkező programkínálatból pedig kicsik és nagyok is megtalálhatják a számukra megfelelőt: amíg a gyerekeket egy bábelőadás köthet le a számukra kialakított területen, addig a szülők kézműves workshopon vehetnek részt, utána pedig a vízi színpadon hallgathatjátok közösen egy csellista vagy egy hangdrumos, netán egy szaxofonos játékát az ebéd mellé, míg a vízparti naplementét már egy lemezlovas festheti alá nyári dallamokkal, természetesen a környék lakóinak nyugalmát nem zavarva. Mindeközben lehetőségetek van röplabdázásra, SUP-ozásra, kajakozásra, kenuzásra, egy hatalmas csobbanásra, de kitekerhettek munka után biciklivel és egy jógaórával vezethetitek le a napi feszültséget a parton.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top