Család

Holdfényes vacsorák, vízparti koktélozás a Lupán (X)

Idén is számos gasztro élményt kínál Budapest tengerpartja a főváros északi határában, az Európában is egyedülálló Lupa Beach

A Lupa szolgáltatásainak sorában kiemelkedő a gasztro kínálat: éttermek, strandbüfék, fröccsterasz, koktélbárok, összesen harminc vendéglátóegység nyújtja széles étel és ital választékát, köztük a hagyományos strandételektől, a különböző nemzetek konyháin át, a tengeri herkentyűkig. Kevés hangulatosabb kulináris élmény van egy vízparti, holdfényes vacsoránál vagy koktélozásnál, ezért aki ezt választja, annak jó hír, hogy este 7-től – egész nyáron – ingyenesen lehet bejönni a Lupa Beachre. Aki pedig egy délutáni csobbanásra vágyik, az 16 órától féláron megteheti.

Holdfényes vacsorák, vízparti koktélozás a Lupán (X)Sokakat érdekelhet, hogy a COVID járvány kapcsán milyen korlátozásokra kell készülnie a látogatóknak. Mivel a Lupa-tó szabadtéri, természetes vízű strandként és sportcentrumként, valamint csak nyitott, teraszos vendéglátó egységekkel üzemel, így védettségi igazolvány nélkül is látogatható mindenki számára, de az üzemeltetők és a rendeletek által előírt elővigyázatossági szabályokat természetesen itt is be kell tartani. 

Holdfényes vacsorák, vízparti koktélozás a Lupán (X)A helyszínre a belvárosból a menetrend szerint közlekedő direkt járattal, a Lupa busszal is lehet érkezni. Aki HÉV-vel jön, azt a Budakalász állomásról elektromos kisbuszokkal hozzák be. Idén a kerékpáros érkezésre különösen buzdítják a látogatókat.  www.lupabeach.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top