Család
Szponzorált tartalom

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek – a legkívánatosabb elektronikus játékok

6-12 éves kor közötti gyerekeknek kerestünk olyan karácsonyi ajándékot, ami nemcsak menő és kívánatos, hanem az ügyességet is fejleszti. Azért, hogy leszűkítsük a kört, most csak az elektronikus játékokra koncentráltunk.

Már nincs sok idő arra, hogy beszerezd a karácsonyi ajándékokat. Tudjuk, hogy ez milyen sok fejtörést okozhat, különösen akkor, ha a gyerekeknek való játékok kiválasztásáról van szó. Az alábbi három ötlettel szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a dolgod.

CARRERA GO – izgalmas versenypálya gyors kocsikkal

Kisfiúknál nehéz mellélőni egy autóval, de az ilyen játékszer még a nagyobbakat is lázba hozza. Ma már ráadásul olyan járgányok kaphatók, amikről a mi gyerekkorunkban még álmodni sem nagyon lehetett, hiszen masszív, gyors és mindenekelőtt vezeték nélkül is irányítható elektromos játékautók gazdag kínálatából válogathatunk, amikor megpróbáljuk megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot. A kínálat tényleg olyan bőséges, hogy minket is zavarba hozott, ám végül mégis sikerült letenni a voksot egy olyan játék mellett, amely nem egyszerűen csak egy autó, hanem annál sokkal több. A 6-10 éves gyerekek körében lehet igen népszerű a CARRERA GO 62526, ami teljes autóversenyzési élményt adhat, és egyúttal még az ügyességet is fejleszti, hiszen a dobozban található elemekből a gyerekeknek maguknak kell megépíteniük a kanyargós és izgalmas pályát. A játék autóit erős villanymotor hajtja, így aztán tényleg észvesztő száguldás és autóverseny-hangulat alakulhat ki.

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek – a legkívánatosabb elektronikus játékok

Mario Kart Live

Ez a játék egyszerre videójáték és valódi, élő autóverseny, amit ráadásul egyszerre hárman is játszhatnak. A lényege, hogy egy valóságos kisautót kell terelgetni egy képernyővel ellátott távirányító konzol segítségével egy olyan pályán, amely bárhol és bármilyen formában megépíthető. A legjobb, ha nem szavakkal, hanem egy videóval mutatjuk meg, mit is tud a Mario Kart Live:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boffin elektronikus építőkészlet

Ha a gyereked kreativitását akarod serkenteni, és egy kis villamosmérnöki hajlamot szeretnél plántálni belé, akkor olyan játékot érdemes venni, amelyet építeni kell. A Boffin 750 elektronikus építőkészlete éppen ilyen: a 80 darabos készletből a legkülönfélébb elektronikus kütyük építhetők, amik kombinálhatók akár napelemes rendszerekkel, összeköthetők számítógéppel és a csomagban található program segítségével további projektek fejleszthetőek belőlük. Összesen 750 projekt építhető meg ezzel a csomaggal, vagyis jó sokáig eltart, amíg a gyermek minden lehetőségét kiaknázza ennek a játéknak. Közben pedig játszva tanulja meg az elektronika és a mérnöki tervezés legalapvetőbb szabályait.

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek – a legkívánatosabb elektronikus játékok

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top