Egészség

Edzés nélkül is lehet majd fogyni a csodakapszulával

A gyógyszert a kutatók azoknak szánják, akik valamilyen betegség miatt nem tudnak mozogni, de a semmi sport elvét vallók között is nagy népszerűségre számíthat majd a csodapirula. Tehát a lusták se keseredjenek el, lehet sport nélkül is fogyni!

Izzadás helyett egy-két tabletta

A Sidney Egyetem kutatói azt modellezték, hogy hogyan reagálnak az izmok az edzésre, a kutatás megállapításai alapján pedig olyan eljárásokat fejlesztenek ki, amelyek az igazi mozgáshoz hasonló eredményeket hoznak, csak éppen edzés, vagyis valódi testmozgás nélkül. A tabletta tehát úgy stimulálja majd az izmokat, mintha használója aktívan sportolna.

 Jön , de még nem készült el a csodaszer

Dr. Nolan Hoffman szerint, aki a kutatást vezeti, ez nagyon is lehetséges, azonban még évek kellenek a tökéletes “lusta tabletta” kifejlesztéséhez. Nagyon fontosnak tartják, hogy elsősorban nem azoknak fejlesztik a pirulát, akik lusták mozogni, hanem azoknak az embereknek, akik valamilyen oknál fogva képtelenek a mozgásra, vagy betegség miatt nem edzhetnek. A “mozgást szimuláló” tabletta nyilván nagy népszerűségnek örvend majd a fogyni vágyók körében.

További cikkek a fogyásról a Nők Lapja Cafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top