Egészség

Élet-halál közt a megerőszakolt 82 éves néni

Jól szituált férfiként ismerik az 56 éves elkövetőt, aki megerőszakolta, és brutálisan bántalmazta a 82 éves asszonyt.

Még mindig sokkos állapotban vannak a lakók abban a társasházban, ahol az 56 éves L. Miklós február 23-án hajnalban becsalta magához 82 éves szomszédasszonyát, Erzsikét, majd összeverte és megerőszakolta az asszonyt, akit utána kihúzott a ház előtti négysávos autóútra.

“Még mindig nem hisszük el. Látszott, hogy vannak gondjai, de ezt azért senki nem gondolta volna rólanyilatkozta a Borsnak a ház egyik lakója. – Első látásra nem lehetett észrevenni Miklóson semmit, jól szituált, ápolt férfi, korábban tanárember volt. Azonban tudtuk, hogy valami nincs rendben nála, hallottuk, hogy többször kezelték pszichiátrián az utóbbi években.”

A bulvárlap úgy tudja, Erzsike paranoiásan rettegett a betörőktől, többször azt képzelte, hogy bejárnak hozzá a rablók, ilyenkor bekopogott a lakókhoz, hogy segítsenek. Az asszonynak – aki jelenleg élet és halál közt lebeg – ez lehetett a veszte, amikor egy ijedős pillanatában Miklóshoz nyitott be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top