Egészség

Magyar cégé a világ legmenőbb névjegye

Egy szívritmusfigyelő elektrokardiográfokkal foglalkozó magyar cég olyan névjegyet hozott létre, amelynek jelen pillanatban is ezrek járnak a csodájára az interneten. Ilyet még biztos nem láttál!

A mobilECG nevű cég névjegykártyája egyszerűen tökéletes: a saját weboldaluk szerint nyílt forráskodú elektrokardiográfok fejlesztésével foglalkozó magyar vállalat névjegyébe egy aprócska szívritmus-figyelőt építettek be.

Mint a videón is látható, a névjegy egyik sarkában egy gombelem gondoskodik az áramellátásról. A névjegyet két kézben tartva, a hüvelykujjainkat ráhelyezve a két fém érzékelőre, a készülék bekapcsol és az apró kijelzőjén mutatja a szívverésünket.

Bár a készítők ráírták a névjegyre, hogy az nem alkalmas pontos diagnózis felállítására, ez szemernyit sem von le a menőségéből. A cég weboldalán egyébként bárki rendelhet magának egyet, mindössze 29 dollárért.Kell!

További cikkek menő cégekről az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top