Egészség

Megható képekkel búcsúzik a szoptatástól a mellrákos anyuka

Kisfia még épp csak öt hónapos volt, mikor megtudta, hogy kettes stádiumú mellrákban szenved. A műtét előtt merész lépésre szánta el magát.

Az amerikai anyuka, Natasha Fogarty ugyanis kamera elé állt, méghozzá kisfiával a mellén. Tette mindezt azért, hogy emléket állíthasson annak az időszaknak, amit egész életében a legjobban élvezett: a szoptatásnak. “Soha, semmit nem csináltam még annyira szívesen, mint ezt” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak, majd hozzátette, olyan volt ez, mintha egy láthatatlan szál kötötte volna össze első gyermekével. 

Natasha elmondta azt is, hogy június 10-én, egy rutin orvosi vizsgálat után tudta meg, hogy mellrákja van. “Azt hinné az ember, hogy ha megtudja, súlyos beteg, az első gondolata önmaga lesz. Az, hogyan győzi majd le a betegséget. Az én első gondolatom mégsem ez volt, hanem a fiam. Hogy hogyan fogom majd őt táplálni, ha beteg vagyok.”

A fiatal nő elárulta, a diagnózist követően összetört, de tudta, hogy alá kell vetnie magát az orvosi kezelésnek. “Túl akarom élni, hogy itt lehessek a fiamnak mindig, amikor szüksége van rám.” Ahhoz, hogy megörökíthesse gyermekével közös legintimebb pillanatait, Natasha a Facebookon keresett önként vállalkozó fotósokat. Végül egy középiskolai barátja, Kari Dallas jelentkezett, aki a legnagyobb örömmel vállalta a fotózást. 

 

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top