Egészség

Vajon mi a közös Andróban, Metzker Vikiben, Marosi Ádámban és Mike Róbertben?

Két dolog biztos, segítünk kitalálni:
Vajon mi a közös Andróban, Metzker Vikiben, Marosi Ádámban és Mike Róbertben?

1. Mindannyian szemüveget, kontaktlencsét viseltek.

Andró már egész fiatal korában szerette volna a lézeres szemműtétet, a szemüvegét nem szerette, a kontaktlencsézést macerásnak tartotta.

Viki nem is hordta, annyira nem szerette a szemüveget, a kontaktlencsétől meg egyenesen irtózott.

Ádám ugyan megszokta, hogy sportolás közben viselnie kell, de sokszor hátráltatta a versenyzésben a szemüveg.

Robit viszont kifejezetten zavarta kenuzás közben az erős szél miatt a kontaktlencse, és nem egyszer ki is esett a szeméből verseny közben, ami –- lássuk be – nem igazán szerencsés.

Nézd meg Metzker Viki szemműtétét!

 

Vajon mi a közös Andróban, Metzker Vikiben, Marosi Ádámban és Mike Róbertben?

2. Mindannyian a Focus Medical FEMTO kezelését választották.

Andro kezdte a sort. Ő már 5 évvel ezelőtt átesett a kezelésen, és azóta is tökéletes a látása. A beavatkozás után sokszor azon kapta magát, hogy ki akarja venni a kontaktlencséjét, mire rájött, hogy anélkül lát élesen.

Az ő unszolására párja, Viki is rászánta magát. Igaz, Viki nagyon fél minden orvosi beavatkozástól, de végül is beadta a derekát. Utólag visszagondolva már ő sem érti, miért várt ennyit, “gyerekjáték volt”, mondta műtét után.

Ádám is izgult a kezelés előtt, hiszen neki “létfontosságú” az éles látás az öttusában, főleg a lövészetben. Gondoljunk csak bele, egy nem élsportolót is zavar a szemüveg futás, lovaglás, de leginkább úszás közben. Ádám ennek a nyűgétől már megszabadult.

Robi is élvezi, hogy nem kell már a kontaktlencséjével bajlódnia verseny, de még edzés közben sem.  A mindennapi életben is sokkal komfortosabban érzi magát lencse nélkül.

Vajon mi a közös Andróban, Metzker Vikiben, Marosi Ádámban és Mike Róbertben?

Természetesen nem véletlen, hogy mindannyian a Focus Medicalt választották.

A több mint 25 éves Focus Medical a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a lézeres látásjavítás terén, több mint 25 éve dolgozik azon, hogy az embereknek visszaadja a szemüveg nélküli éleslátás élményét. A legkorszerűbb technológiával rendelkezik, mi több, Magyarországon egyedül a Focus Medicalnál érhetők el olyan kezelések, mint a FEMTO HD, valamint a LBV olvasószemüveg-kezelés.

Derítse ki ingyen, ön is alkalmas-e a műtétre!

Eddig több mint 10 millió páciens látását tették tökéletessé a világon a FEMTO technikával. Aki maga is tökéletes látásra vágyik fájdalom nélkül, azonnali eredménnyel, jelentkezzen be egy ingyenes alkalmassági vizsgálatra a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top