A kávéval sokan még azok közül is hadilábon állnak, akik odavannak érte, és nem tudják elképzelni nélküle a reggelt: a koffeintől gyomorégésre, a tejtől puffadásra panaszkodnak. Most mutatunk egy olyan ínycsiklandó lattét, ami esetében egyiktől sem kell tartanod! Az isteni fahéj és kókusz nem csak az íze, hanem emésztést segítő hatása miatt került bele, de van még benne gyomornyugtató kollagén is. Így már tényleg egy rossz szavunk nem lehet a reggeli kávéra!
Kókuszos-fahéjas latte
Hozzávalók:
- 350 ml kávé
- 3 tk. kókuszolaj
- fél tk. fahéj
- 1/4 csésze kókusztej
- egy csepp vaníliakivonat
- 1 kanál kollagén peptidpor
Elkészítés:
- Főzd le a kávét.
- A kókuszolajat melegítsd fel a kókusztejjel a tűzhelyen.
- Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe és keverd krémesre! Öntsd ki egy bögrébe, és élvezd!