Egészség

Finom fényekkel és a kedvenc zenéddel ébreszt fel az okospárna

Ez a zseniális párna megérdemli az okos jelzőt!

 Már alig maradt olyan eszköz az életünkben, amelyből ne készült volna okos verzió. Ideje volt, hogy a párnát is felturbózzák: a dolog pedig olyan jól sikerült, hogy az okospárna még az alvásproblémáidat is megoldhatja!

 Lássuk, mit tud az okospárna: a hozzá tartozó alkalmazással beállíthatod, mikorra kéred az ébresztőt, de ne egy durva és hirtelen ébresztésre számíts, mint amilyet a mobilodtól kapsz! Az ébresztés előtt, még a sötétben finom narancsos fényre kapcsol a párna, hogy könnyebben hozzászokj a világossághoz, majd ha eljön az idő, a kedvenc zenéddel ébreszt fel. 

Finom fényekkel és a kedvenc zenéddel ébreszt fel az okospárna

De ez még nem minden: ha nem állítasz ébresztőt, a párna gondoskodik róla, hogy az alvásod könnyed, felszínes szakaszában ébredj. Ha pedig nyugtalan volt az éjszakád, a párna rögzíti, mikor és mire riadtál fel. Akinek az elalvással vannak gondjai, azon természetes neszekkel segít a párna, de akár olvasólámpa helyett is használhatják azok, akik egy könyvvel szeretnének álomba szenderülni – ha elalszanak, a párna magától lekapcsol.

popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top